lauantai 19. lokakuuta 2019

Pikakäynti Karjalahdella ja Kemin keskustassa...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätin lähteä autolla liikkeelle, oli asiantynkää. Vein pakkausmateriaalia Möylyntien ja Haukkarinkadun risteyksessä olevaan paperi- ja pakkausmateriaalikonttiin.

Ajelin Karjalahdelle Prismaan, jonne vein limpparitölkkejä, muovi- ja lasipulloja kierrätyspisteeseen. Pistin muutaman rahavarauksen infopisteeseen = omalta osaltani olen taas tukemassa urheilua ja kulttuuria. 
Käväisin ohi kävellessäni tutustumassa Alkon tarjontaan. Monipuolista tuntui olevan, vaikka itse olen "tutun ja turvallisen " kannalla...

Ajelin Prima Rautaan jututtamaan Kamppisen Ristoa. Yhteinen vene-asiamme etenee rauhallisella aikataululla. Juttelimme myös perusruohonleikkureista. Voi olla, että viimeistään ensi vuoden alkukesästä vien vanhan palvelijamme vaihtoon ja nostan paluukuormaan uuden koneen - molemmat Stiga-merkkisiä.

Sitten keskustaan. Täiköntorin kupeessa Kemin Demarit virittelivät "keskusteluansojaan" - hyvä niin. Ydinjoukkoa tuntui olevan aktiivisesti paikalla, toivottavasti tihkusade ei liiemmälti estä tapahtuman onnistumista. 
Kyllä nyt kaikkien kemiläisten olisi syytä virittäytyä "uuteen elämään", sillä entisillä konsteilla ei välttämättä enää pärjätä.

Kotiin tultuani päätin unohtaa pihahommat, nyt ollaan vaan...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti