torstai 3. lokakuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin eilen:

Huomenna haemme veneen Hahtisaaresta, mikäli ilmat ovat suotuisat.

Kyllä - perinteisten aamutoimien jälkeen pistimme trailerin Land Roverin perään ja ajelimme Hahtisaareen.
Nostimme pulpettiveneemme trailerin päälle, kiinnitimme liinat ja ajelimme Haukkariin.
Koko komeus on nyt meidän kakkosliittymässä.

Todennäköisesti hiukan tyhjentelen venettä, kukaties vesirajapintoja hiukan puhdistelen ja jään odottamaan veneen siirtämistä Prima Rautaan tuunaukseen.

Kyllä - nyt on vene Prima Raudan pihassa. Sovimme Riston kanssa, että lähdemme liikkeelle ylimääräisten romppeitten poistamisesta ja moottorin huollosta.
Miksi?
Siksi, että veneemme Bella 475 R olikin ns. lyhytrikinen eikä Ristolla ollut "hyllyssä" uutta konetta. Koneen huolto puolustaa myös paikkaansa, sillä he joka tapauksessa sen huoltavat/tarkistavat.
Sovimme myös, että vanha kaikuluotain tarkistettuna jää paikoilleen ja viereen hankitaan uusi Lowrance kaiku-plotteri. Tyyppi on vielä avoin.

Asia etenee.

Kerrottuani vaimolleni mahdollisesta uuden perämoottorin vaihtorahan suuruudesta hän puki totuuden sanoiksi:"Sillä ostaa paljon bensiiniä!" Totta näinhän se on, no Risto tutkii asiaa, ja tekee tarjouksen. Toivottavasti se on tyypiltään tarjous, josta ei voi kieltäytyä...

Oli niin tai näin, poksautin hetki sitten kuohuviinipullon auki veneily- ja mökkikauden kunniaksi. Takana on ihan mukava kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti