tiistai 8. lokakuuta 2019

Täysi työpäivä tänään(kin)...

Kirjotin eilen, että täysi työpäivä tänään. Niin on ollut tänäänkin. Perinteisten aamutoimien jälkeen lähdin käymään keskustassa asioita hoitamassa.

Tiedän: Laiska töitään luettelee, mutta siitä ei tässä tapauksessa ole onneksi - omasta mielestäni -kysymys. 
No joka tapauksessa: Maksumääräys pankkiin, Veikkauksen raha-anomukset, käynti jututtamassa Auto-Patun Raimo Tunkkaria, joka tosin jäi yritykseksi, sillä Raimo ei ollut paikalla. Sain viestin perille, että Raimo lukisi vanhaakin sähköpostiaan, jossa ehdotan/tarjoan pienimuotoista Land Rover-työtä talven lähestyessä...

Käväisin uteliaisuuttani uusvanhassa kodinkoneliikkeessä eli pikapikaa tutustumassa POWER-liikkeeseen. 
Jututin tuttua myyjää eli Janne Rytköstä. Mukava jutusteluhetki, jonka yhteydessä keskustelimme muun muassa mahdollisesta kännykän vaihtamisesta. Kerroin Jannelle, että olen hetki sitten uusinut Elisa-sopimuksen. Se ei kuulemma tuota ongelmia...

Niin - minulla on "höyrykännykkä" NOKIA LUMIA 800, joka oli hetki sitten markkinoiden viimeisintä huutoa - ei ole enää ja sen olen kyllä huomannut. 
Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, yritän sinnitellä vielä sillä. Kotiin ajellessani ajattelin vielä pistäytyä Karjalahdella Wetterillä, mutta sen jätin väliin.

Pistin höyrykännykkäni lataukseen kotiin tultuani. Siihen tuli puhelu, johon en kuitenkaan ehtinyt vastata. Kohta ovikellomme soi ja paikalle oli saapunut VARMAKOTI-myyntiedustaja Matti Hyväri.
Kävimme läpi Kalkkinokan rivitaloasunnon eri vaiheet. VARMAKOTI-osuus on ihan ok, loppukatselmus tehtiin remonttimiehen kanssa eilen, hyvää, oikeastaan erinomaista jälkeä, ei kahta sanaa...
Kävimme Matin kanssa avoimesti keskustelua pesuhuone/kodinhoitohuone/sauna-tilojen remonttien vastuukysymyksistä. 
Asunnonomistaja-taloyhtiö-vakuutusyhtiö-rintamalla, kerroin avoimesti oman näkemykseni nimenomaan vakuutusyhtiön roolista selkeissä, taannoin tapahtuneissa kosteusvauriotapauksissa. 
Minun oikeustajuuni ei uppoa minkäänlaiset yritykset lusmuilla em. tyyppisissä tapauksissa. Asiat ovat siltä osin vielä avoinna.

Olipa mukava jutusteluhetki Matin kanssa. Sovimme alustavasti, että em. rivitaloasunnon uuden myyntisopimuksen solmittuamme VARMAKOTI-asiantuntijat voivat pitää esittelyä omasta työjäljestään kohteessa...
Niin tulihan puheeksi myös virallisen rakennusliturgian höysteeksi myös kuvataide.

Nyt on hetki aikaa rentoutumiseen ennen nukkumaan asettumista. Huomenna on kuulemma uusi päivä, ken elää, hän näkee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti