torstai 27. syyskuuta 2018

Normiaamuni/-päiväni tietotekniikan kanssa...

Minulta on silloin tällöin kysytty, miksi ihmeessä kirjoitan niin paljon Blogisivulleni ja Facebookiin. 
Paljon ja paljon, se ei nyt aina pidä paikkaansa.

Kertauksena: Aloitin Blogisivuni "yleisön pyynnöstä" 01.07.2014 ja Facebookissa käytännössä vuoden 2017 alkupuolella. Viimeksi mainitussa olin pistäytynyt jo em. foorumin alkuvaiheissa, mutta se ei tuntunut silloin minun jutultani, ei aina nykyäänkään...

Nykyisin en kirjoita enää lehtiin.

Aamuaskareiden yhteydessä avaan "höyrytietokoneeni". Tarkistan=selailen muun muassa Yle Uutiset-sivut, Helsingin Sanomat, Kauppalehden, joskus Tekniikka&Talous-lehden, jne. , luonnollisesti vilkaisen myös sähköpostini. 
Toki lueskelen netissä satunnaisesti moniakin lehtiä ja luonnolliseti Kemin kaupungin kotisivuja.

Jos edellä mainituissa ilmenee jotain mielenkiintoista, saatan niitä kommentoida välittömästi. Usein jätän näkemäni "muhimaan" ja palaan niihin myöhäisemmässä vaiheessa. 

Kommenttini näyttävät aiheuttavan joskus lukijalle ylimääräisiä sydämentykytyksiä jopa lieviä raivonpuuskia. Se ei luonnollisestikaan ole tarkoitukseni. Kommenttini ovat vain ja ainoastaan henkilökohtaisia näkemyksiäni asioiden kulusta. Minulla ei ole tarvetta "maailmanparannukseen", vaikka siihen joskus kieltämättä ehkä sorrunkin.

Kuitenkin pääviestintävälineeni on sähköposti. Puhelinta käytän, jos on aivan pakko. Tuntemattomiin numeroihin en pääsääntöisesti vastaa nykyään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti