perjantai 12. kesäkuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätin lähteä Selkäsaareen varastokatosta tuunaamaan. Kyllä - ajelin kesäautolla Hahtisaareen ja sieltä jotakuinkin pääväylää pitkin aika haipakkaa eli jotakuinkin täysillä = mukavassa liuussa kolmannen punaisen merkin kohdalle ja siitä suoraan rantakoivuja kohti...
Oli pakko nostaa kone trimmillä aikaisin ylös ja viimein sammuttaa - vesi oli alhaalla, mutta rantautuminen onnistui erittäin hyvin.

Sain tehdyksi jotakuinkin sen, mitä ajattelinkin. Seuraavalla kerralla pyydän vaimoltani asiantuntija-apua katoksen elävöittämiseksi.

Tontilla oli tuttu lintukonsertti.

Paluumatkalla fiilistelin. Ajelin melkein tyhjäkäynnillä koko matkan. Hahtisaaren venesatamaan tullessani näin hurjan "takaa-ajon".
Kukkulalla oli - ilmeisesti nuori perhe - retkellä. Yhtäkkiä "vaahtosammuttimen mittainen" pikkupoika kirmaisi juoksuun alas rinnettä ja laiturin suuntaan. Äiti perässä. Sai kiinni vesselin - hyvä niin...

Noustessani ykköslaiturin luiskaa portille näin porttia avatessani alhaalla jalkapallon meressä. Kukaties pallo oli pikkupojalta päässyt karkuun. Se ei kuitenkaan kovasti tainnut olla mielen päällä, koska perhe oli tekemässä lähtöä. Varmaan pallon joku ottaa haavilla talteen.

Illalla Timo tulee kaverinsa kanssa Helsingistä. Majoittuvat Pikkupuolella ilmeisesti pari yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti