sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin eilen muun muassa: Ajelimme sisäsataman kautta. Jalokivigallerian lähettyviltä pääsee hyvin merenjäälle ja moottorikelkkauria pitkin Selkäsaareenkin niin halutessaan...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätimme lähteä käväisemään Selkäsaaressa, vaikka lämpömittari näytti - 15 astetta Celsiusta. Otimme reppuun termospullollisen kumaa vettä ja vähän kahvileipää, jos intoudumme mökillä murukahvittelemaan.

Sisäsatamaan tultuamme totesimme pohjoisvinkan olevan ottava, no sen huomaa vasta takaisin tullessamme. 
Totesimme myös sankat savut nousevan Selkäsaaren pohjoispäädystä. Rajanaapuri oli todennäköisesti uutta mökinpaikkaa raivaamassa ja risuja polttelemassa..

Hyvä oli kävellä moottorikelkkauria pitkin. Nousimme omasta rannasta mökille. Kaikki kunnossa. 
Kavittelimme ja teimme lähtöä takaisin. Käväisimme naapuritontilla jututtamassa rajanaapuria. Hän oli työn touhussa kolmen risunpolttonuotion kanssa - hyvä niin.

Tulimme sisäsatammaan samoja jälkiä, sisäsataman kupeessa turistiryhmä oli tutustumassa pilkkijöihin, kukaties kokeilivat itsekin.

Ajelimme Valtakadun kautta. Ei ollut vielä tungosta Keskustan Peräpohjolan piirin toimiston tuntumassa.

Valtiovarainministeri, Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni on Kemissä tänään sunnuntaina 26.01.2020 klo 15.30-16.30 piiritoimistolla, Valtakatu 25.

Sinne vielä ehtii. Meri-Lappi-kierroksesta on varmaan infoa eri medialähteissä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti