tiistai 7. tammikuuta 2020

Mielenkiintoinen pankkireissu tänään...

Kyllä - käväisin pankkitiskillä pitkästä aikaa. Tiesin etukäteen, että päivällä pankin odotussali on täpötäynnä meitä eläkeläisiä, mutta heittäydyin rohkeasti mukaan.
Kemissä tämän tason pankkipalveluja saa nykyään tasan yhdessä pankissa eli OP Kemin Seutu.

Odotustilan tuolit olivat jotakuinkin täynnä ja aikamoinen puheensorina, joten menin sivummalle arvellen, että minulla ei ole asiaa tiskille ainakaan puolen tunnin sisällä.

Tuskin olin istunut aloilleni, kun minua tuli jututtamaan kiireisen ja kärsimättömän oloinen iäkäs naishenkilö. Olin nähnyt hänen istuskelevan rollaattorinsa tasolla pankkisalin puolella.

Hän aloitti huonosti hiekoitetuista jalkakäytävistä. Totesin hänelle, että ainakin pankin edusta näytti olevan asiallisesti hiekoitettu.
Tuskin olin se todennut, kun naishenkilö totesi:"Tuskin tuosta Lumilinnastakaan tulee tällaisilla ilmoilla mitään!" 
Keroin hänelle, että kyllä siellä on vähäisiä pakkasilmoja hydynnetty ja lunta tykitetty kasoihin. Taisinpa mainita, että onhan meillä tuo ympärivuotinen Lumilinna jo käytössä.

"Ei kaupungilla ole rahaa mihinkään. Kaikki menee päin mäntyä." nainen lisäsi ja lähti odotussalin puolelle. Onneksi. Näin hänen antavan jonotuslappunsa eräälle naishenkilölle, itse hän lähti pois...

Kohta kuului odotustilassa reipas huuto: BINGO! Numerolla 89 oleva pipopäinen, aika kevyen vaatetuksen omaava iäkäs mieshekilö hoiperteli pankkitiskille asioimaan. Hän viipyi aika tovin tiskillä, jotain epäselvyyttä taisi olla, koska hän kohta tupisten näytti lähtevän ulos.

Mielestäni oma asiointini sujui moitteettomasti. Säilytin jonotuslappuni - numero 93 - taidan siinä esiintyvillä luvuilla irrotella Veikkauksen Live-peleillä. Kukaties kerron, miten peleissäni kävi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti