sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Mitä tänään sunnuntaina 14.07.2019 tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen panin työhaalarin päälle. Menin varastorakennuksen päätyyn, otin uuden vesiletkun ja kastelukärryn ja valmistauduin täyttämään kaksi muovitynnyriä vettä.
Sen tein ja samalla kastelin "sumusuihkulla" pienen perunapeltomme, ryytimaamme, marjapensaat ja vaimoni kasvattamat, useat kukkaistutukset.

Sain eilen kuulla, että Paavonkarin venesatamassa maissa olevan Projektiveneemme sinisen pressun oli tuuli taas repinyt hiukan sivuun.
Lähdimme peittelemään veneen, otimme mukaan kaksi autonrengasta, joilla perille päästyämme virittelimme uuden pressukiinnityksen.

Ihmettelen edelleenkin, että Projektiveneemme ja siihen liittyvä klassikkomoottori eli 2-sylinterin Wickström eivät mene kaupaksi.

Toki viime aikoina on ollut pieniä "vakavaa kevyempiä" viritelmiä asian suhteen, toivottavasti ne johtavat myönteiseen lopputulokseen. Psyykkaan itseäni sanonnalla: Aika tavaran kaupittee...

Toistaiseksi en ole saanut Haukkarin Kainuunkadulle ensimmäistäkään henkilöä latselemaan Projektiveneen kuvia. Sehän ei maksa mitään...

Niin - teimme Rytikarissa sightseeing-ajelun. Kerroin vaimolleni, että tuossa ja tuossa on muun muassa 1. kerroksen kolmio myytävänä Etuovi Kemi-sivuilla.

Kotiin tultuamme oli mukava istuskella aurinkoisella päärakennuksen terassilla kahvilla. Seurasimme harakkaperheemme touhuja. "Peräkammarin poika" kävi kärkkymässä/tutkailemassa mahdollisia herkkupaloja Käräjäkivien keskellä olevan Elämän Purje-taideteoksen huipulla...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti