Tänään Selkäsaaressa koko päivä ja tiivis työrupeama. Vaimoni siivosi ja minä "öljysin" = käsittelin uusvanhat kovapuukalusteet. Tuskin tarvitsee uusia käsittelyä vasta kuin vuoden päästä.
Niin käväisinhän minä kokemassa katiskat Lehmikiven karikon kupeessa. Ahventa oli ihan mukavasti.
Otin parikymmentä savustettaviksi ja loput päästin takaisin kasvamaan. Tämän kesän ensimmäinen savustus onnistui mielestäni hyvin ja kyllähän ne savustetut ahvenet maistuivat. Niitä jäi kotiinkin tuotaviksi...
Hetki sitten kotiin tultuamme totesin vaimolleni, että taidampa kohtapuolin kaivaa matoja tontikulmalta ja lähteä kokeilemaan onkimista jigeillä ja kesäpilkkimistä Selkäsaaren pohjoispäädyssä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti