sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Kirjoitin eilen muun muassa seuraavaa:

Kyllä - tuskinpa tänään muuta tarvitsee tehdäkään. Lukuunottamatta pohdiskella jo hiukan huomista sunnuntai-iltapäivää.
Kansanedustaja Mikko Kärnä on pohjoisessa liikkeellä. Kukaties lähdemme jututtamaan häntä Kemin Priman edustalle klo 14. Mikko paistattaa makkaroita - taatusti suomalaista lihaa...
_______________________________

Kyllä - perinteisten aamutoimien jälkeen aloimme orientoitua Karjalahdella käyntiin. Ajelimme Jungon kautta ja totesimme tyytyväisinä, että kuplahalli oli saatu nostetuksi ylös - hyvä niin. Toivottavasti saumat jatkossa pitävät eikä lumikuorma pääse rasittamaan rakenteita...

Lapin Puolustaja, kansanedustaja Mikko Kärnä oli Prisman edessä. Makkaranpaistossa oli aktiivisesti mukana Kemin Keskustan aktiiveja. Makkara oli perinteisen hyvänmakuinen.

Tungokseen saakka ei väkeä ollut, joukkoon mahtui kuitenkin pari kemiläistä ykkös-/ikipessimistiä, joiden mielestä mikään maailmassa, Euroopassa, Suomessa eikä erityisesti Kemissä ole hyvin. Em. tyyppiseen mielipiteeseen heillä on toki oikeutuksensa.

Mikko vastaili paikalla olleiden kysymyksiin rauhallisen perustellusti. Viimeaikaiset hallituskuviot tuntuivat olevan päällimmäisinä esillä. Keskusteluissa tuli esiin myös Suomen lähitulevaisuuden hävittäjähankinnat. Mikko sanoi luottavansa asiantuntijoiden rooliin valintatilanteessa. Mikäli oikein kuulin, ruotsalainen Jas Gripen ei ole missään muodossa pois suljettu vaihtoehto. 

Ajelimme pois Kemin keskustan kautta, hiljaista oli. Olipa mukava ajella taas kerran Haukkarin Kainuunkadulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti