torstai 11. lokakuuta 2018

Mitä tänään torstaina 11.10.2018...

Sain puhelinsoiton tänään Kemin kulttuurikeskukseen Raimo Tunkkarilta Auto-Patusta. Hän totesi, että Land Rover "pomppasi" katsastuksessa, ruostevaurio. "Mitä ihmettä!" taisin todeta. 
Toki olen havainnut, että auton vasemmalla puolella ns. helmapellin reunassa on ollut hiukan ruostetta. En ole asiaa tutkinut sen tarkemmin.

No ei siinä mitään, menin korjaamolle iltapäivällä toteamaan asian. Kyllä, vasemman takaoven alta oli pehmeää. Ilmeisesti aluetta oli reippaasti "piikitetty" katsastuskonttorilla. Peltimies tulee asian toteamaan ja se luonnollisesti korjataan välittömästi. Eihän se ole kuin peltiä...

Kävipä mielessä tapahtuma yli kolmenkymmenen vuoden takaa. Meillä oli siihen aikaan sininen Ford Granada-henkilöauto. Siinä oli hiukan peltihommia, johon liittyvänä kävin autoa näyttämässä Kemin Järpissä "ruostespesialistin" edesmenneen Maijalan Reksan verstaalla. Sovimme korjaushommista.

"Katoppa tätä!" sanoi Reksa. Hän oli irrottanut uudenkarheasta, tosi upeasta Mersusta oven, jonka hän pisti työpöydän päälle ja ajoi rälläkällä lähes kymmenen senttimetrin siivun oven alareunasta pois. "Ei kuule nämäkään ole kuin peltiä vaan!" hän yksioikoisesti totesi.

Saattaa olla, että em. tapahtumalla on ollut vaikutusta minun henkilökohtaiseen autoon suhtautumiseeni, arvostukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti