maanantai 22. lokakuuta 2018

Miksi et kirjoita lehtiin niin kuin ennen...



Minulta on viime aikoina - viimeksi tänään - kysytty: "Miksi et kirjoita lehtiin niin kuin ennen?"

Tosiaan, en ole tarjonnut pitkiin aikoihin tekstejäni paikallisiin puhumattakaan valtakunnallisiin lehtiin.
Miksi?
Siksi, että taannoin kyllästyin - varsinkin kuntavaalien alla - että tekstini eivät läpäisseet sensuuriseulaa. Siirryin Blogikirjoittajaksi 01.07.2014 myös osittain "yleisön pyynnöstä". Sittemmin siirryin myös alkuvuodesta 2017 Facebook-alustalle...

Jos kirjoittaisin juurii nyt lehtiin artikkelin, tietäisin tarkalleen, mistä kirjoittaisin. 

Kirjoittaisin Suomessa tällä hetkellä vallitsevasta järjettömästä vastakkainasettelusta nykyhallitus/oppositio-rintamalla, johon liittyy olennaisesti vasemmistojohtoisen ay-liikkeen, lähinnä SDP:n masinoima häiriköinti työmarkkinoilla, jossa keppihevosena käytetään hallituksen valmisteilla olevaa irtisanomislakia.

Mistä tässä on kysymys? Sinisten Sampo Terho sanoi sen suoraan eräässä aamu tv-ohjelmassa. 
Kysymyksessä on lähestyvien eduskuntavaalien kampanjoinnin käynnistäminen tavoitteena saada SDP:n nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne pääministeriksi. Kaikki tähän liittyvä perustuu kyseisen henkilön edustaman puolueen tämänhetkiseen gallupsuosioon. Monta mielipidekyselyä on vielä edessä ennen huhtikuun 2019 eduskuntavaaleja.

Itse olen em. näkemyksen esittänyt useita kertoja viime kuukausien aikana, toistamiseen, kukaties joidenkin lukijoiden mielestä häiriöksi saakka.

Tästä tässä on kiistatta kysymys ei mistään muusta. Näkeehän sen sokea-Reettakin.
Valmisteilla oleva irtisanomislaki on vasemmiston keppihevonen ja siihen liittyvät asiat ovat riistäytyneet mittasuhteiltaan käsittämättömiksi - valitettavasti.

Juuri hetki sitten iltauutisissa mainittiin, että em. asiakokonaisuuteen kukaties haetaan jonkinlaista ratkaisua hallituksen ja keskusjärjestöjen avulla. Jos niin, niin hyvä niin. Parempi laiha sopu kuin lihava riita. Ehkä vielä on jotain korjattavissa/pelastettavissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti