keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä tänään aamutuimaan...



Kävin hetki sitten Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä tänään. Olimme sopineet asiasta aiemman sähköpostiviestinnän perusteella. Edellinen käyntikertani oli 04.09.2018.

Olen ollut käsittelyssä aika monta kertaa aikaisemmin ja melkein joka kertrlla viime aikoina käsittelytavat ovat olleet hiukan entisestään poikkeavia - niin nytkin...

Toisen vuosikurssin opiskelija, Esse kyseli aluksi toiveitani. Hän totesi päänahan olevan kuivanpuoleinen. Kävimme ensin hiustenpesupaikalla.
Opettajana/ohjaajana toiminut Marjo kävi myös heti alkuvaiheessa paikanpäällä keskustellen oppilaan leikkaussuunnitelmista.

Prosessi aloitettiin hiustenleikkauksella - tällä kerralla konevoimin niska ja sivut ensin. Lopuksi päältä ja ohennus sivuiltakin saksi-kampa-menetelmällä. Opettaja kävi ohjeistamassa oppilasta hiustenleikkuun eri vaiheissa...

Parran siistiminen toteutettiin 12 mm tallalla. Minä annoin ohjeeksi, että lopputulos parran osalta ei saa olla liian siisti...

Ihan hyvää jälkeä, vaikka ehkä vuodenaikaan nähden lopputulos hiusten osalta oli aavistuksen lyhyensorttinen, kesätukka, mutta yhdessä pohdiskelimme asian olevan jo kuukauden päästä toinen, puhumattakaan kahden kuukauden päästä.

Pois lähtiessäni ostin pullon hiusshampoota ja pullon hiushoitoainetta, josko niitä käytettyäni hiuspohja on paremmassa kunnossa seuraavalla kerralla Hiuspysäkillä käydessäni.

Ilmeisesti tarvetta aidolle "harjoituspäälleni" on jatkossakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti