torstai 3. syyskuuta 2020

Pikakäynti Selkäsaaressa tänään...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätimme lähteä käväisemään Selkäsaaressa, koska sää kaiken kaikkiaan oli suosiollinen.
Kyllä - kesäautolla Hahtisaareen ja veneellä kotipoukamaan - helppo juttu. Noustessamme ylös mökille näimme nuoren hirven kulkevan läpi saaritonttimme. Oli se upea näky...
Vamoni kävi lähimaastossa puolukoita poimimassa ja minä hoitelin puuhommia. Polttelin muun muassa tulistelupaikalla risuja ja irrottamiani pieniä kantoja. Kopsin muutaman kuusipökäleen klapeiksi ja pistin osan katokseen. Raahasin kaadetun lähikuusen oksia kivikasvirykelmien läheisyyteen. Vaimoni peittelee istutukset aikanaan talven varalta.
Totesimme, että hirvikärpäsiä on liikkeellä. Niitä saattaa löytyä vielä kotonakin.
Kahvittelun jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin Hahtisaareen. Mukava pikakäynti...
Niin - kirjoitettakoon se taas, että kotiin ajellessamme se tuttu "Audimies" pääsi taas yllättämään. Tällä kerralla väärältä puolen ohi ja aika haipakkaa näytti etenevän näkymättömiin. Lätsäpäinen nuorimies oli liikkeellä vanhalla farmariautolla.
Niin kuin olen aiemminkin kirjoittanut meidän kesäautomme eli VW Doppel TD aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä joissakin autoilijoissa, vaikka ajelemme nopeusrajoitusten mukaan, vähän joskus ylikin. Autostamme on päästävä ohi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti