lauantai 12. syyskuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen ulos, syksyistä lauantaiaamua katsellessani kävi mielessä, että tänään taitaa olla mitääntekemätön päivä.

Ulkona odottaa puunkaatojen jäljiltä vielä hiukan haravoitavaa peräkärryn täytteeksi ja peräkärryn lastin vieminen Kemin Energia ja Vesi kentälle Karjalahdelle. Sen ehtii tehdä alkuviikosta. 

Alkuviikosta - maanantaina - Land Roverin oikean etuovan nostinmekanismi - vaijeri - uusitaan Auto Patulla. Samalla vaihdetaan runkorakenteisiin pari "tyynyä". 

Jossakin vaiheessa varaan ajan netin kautta katsastukseen niin onpahan sekin asia pois mielen päältä. Auto on katsastettava 19.09.-15.10.2020 välisenä aikana...

Niin - sen verran vielä, että vaimoni alkoi puolukkapiirakan paistohommiin niin minä lähdin kaupoille keskustaan. Täiköntorille saavuttuani totesin Vasemmistoliiton tapahtuman olleen menossa. Harmi, että ainakin silloin sataa tihuutti.

Kävin samalla viemässä muovijätettä kierrätyskonttiin. Ostin muutamia tarjouksessa olleita tuotteita. Yleensä kaupoilla käydessäni tulee jututtua ainakin yhtä tuttua. Nyt ei ensimmäistäkään. 

Kovin ovat ihmiset kiireisiä koronaviruksesta huolimatta. Kassalla minunkin ohi änkesi naishenkilö ostoksensa kanssa ollessani pistämässä ostoksiani kassiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti