lauantai 19. syyskuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen tuli hyvin rauhallinen tunne, että nyt ei ole tälle päivälle mitään erityistä, pakottavaa tehtävää.

Katunaapuri kävi tutkiskelemassa ensi viikon "mestaa" eli takkahuoneen ovenvaihtoa. Sovimme, että "homma hoidetaan joku kauinis päivä"...

Tänään olisi kaunis päivä vaikka lähteä käymään Selkäsaaressa, mutta ehtiipä tuonne ensi viikollakin. Silloin mökki pistetään jo talvenodotuskuntoon - varmuuden vuoksi. 

Käväisin hetki sitten Pikkupuolella haistelemassa hopeakuusiklapien pihkantuoksua.

Tullessani pihalle rajanaapuri oli tuunaamassa raja-aitaa = lisäämässä/tukemassa asentamaansa verkkoa. Heillä on koiria kasvatettavana.

Kerroin hänelle lyhyen kaavan mukaan raja-aidan historian. Se on rakennettu AITAKI-idean perusteella. Kerroin, että aitaelementit tehtiin Peiponpesällä Karjalahdella. Laudat ovat minun vanhan kotitaloni pystylautoja - kahden-kolmentyyppisiä lautoja. Kyseinen talo oli rakennettu Laitakarin sahan lankunpätkistä. Purin kyseisen rakennuksen 1980-luvun puolenvälin tietämillä.

Rajanaapurini oli aikanaan töissä Veitsiluodon sahalla. Kertoi nykyisin olevansa paperitehtaalla PK 2 ja PK 3-koneilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti