tiistai 15. toukokuuta 2018

Mukava iltapäiväjutustelu lvi-asiantuntijan kanssa...


Olen aikaisemmin useinkin kirjoittanut, että mökkiläisiä pommitetaan melkein joka viikko kaikenlaisilla tarjouksilla. Milloin on kysymys katosta, ikkunoista, ovista, sähköstä, vesikalusteista/-putkista, jne. … Muun muassa vesiputkiin liittyvänä sain viime viikolla puhelinsoiton.
”Myyntitykki” kertoi alueella liikkuvan ”kartoittajan”. Pyysin häntä kertomaan asiasta vähän lähemmin. Hän kertoi.
Asiaan liittyvänä olemme jo yli kymmenen vuotta sitten pohdiskelleet vetävämme vesiputket pintaan lähinnä Ammattiopisto Lappian Kivikankaan talotekniikkaporukan kanssa.
Toistaiseksi se on jäänyt tekemättä. Sovimme em. myyntitykin kanssa, että heidän kartoittajansa tulee tiistaina 15.05.2018 klo 13 Haukkarin Kainuunkadulle. 

Tulee kuulemma pullapussin kanssa, joten aloitamme ilmeisesti asian selvittelyn kahvikupin ääressä.

Tänään tontinkulmalla ollessani näin mustan farmari-Mersun lipuvan talomme ohi. Päärakennukseen lisälle mentyäni ovikello soi hetimmiten.
Kotisi LVI-yrityksen asiantuntija Tuomas Oksa tuli neuvottelemaan vesiputkien pinta-asennuksista. Minulla oli päärakennuksemme pohjapiirrokopio hänelle annettavaksi.

Keittiössä pöydän ääressä Tuomas kertoi erittäin asiallisesti ja vakuuttavasti yrityksensä toimintafilosofian. Minä puolestani kerroin hänelle avoimesti meidän aikaisempia kokemuksia päärakennuksemme pienimuotoisista remonteista.

Kävimme läpi päärakennuksemme osalta uudet veiputkilinjaukset ja pohdiskelimme ulkovesipostin modernisointia ja uutta vesipostia rakennuksen päätyyn.

Tuomas laski saman tien mahdollisen urakan hinnan ja asennusajankohdan. Pyysin hänen vahvistavan tarjouksen sähköpostiini ja lupasin jutella asiasta vaimoni kanssa. Hän oli Tuomaksen käynnin aikana keskustassa asioilla.

Em. myntitykin maininta pullapussista ei ollut ilmeisesti saavuttanut Tuomasta - informaatiokatkos. Minäkin unohdin kahvittelun, kun Suomi-USA MM-ottelun ensimmäinen erä oli menossa. Näimme molemmat ensimmäisen erän Sebastian Ahon maalit - eräänlaisia onnenkantamoisia... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti