maanantai 7. toukokuuta 2018

Kesäautomme taas liikenteessä...

Kirjoitin hetki sitten Facebook-sivulleni: 
Kirjoitin viime viikolla, että otamme kesäautomme VW Doppel TD vm. 1989 LLA-175 liikennekäyttöön. 
Menin aamukahvien jälkeen netissä Trafin svuille ja homma on hoidettu. Lähes samalla istumalla varasin A-Katsastuksesta Karjalahdelle katsastusajan.
Vien vanhan palvelijan katsastukseen ylihuomenna keskiviikkona 09.05.2018 klo 09.30.
On mielenkiintoista nähdä, onko autoon talven lumihangessa oleminen poikinut korjauksen tarvetta - tuskin...
Enhän minä malttanut olla lähtemättä pienelle koeajolle. Ajelin Kemin keskustaan ja käväin tankkaamassa auton Hahtisaaren Nesteellä. Ajelin Karjalahdelle käväistäkseni Kemin K-Raudassa.
Sieltä lähtiessäni ja valo-ohjatusta risteyksestä tien yli Karjalhdelle ajaessani olisin saanut auton maalaukseen. Vasemmalla puolella rinnallani oli Volvo-farmariauto, jonka olisi pitänyt mielestäni kääntyä vasemmalle, mutta sehän kiilasikin röyhkeästi eteeni aika haipakkaa. No ainakin jarrut olivat Volkkarissa kunnossa ja kuskikin - minä - hereillä.
Pyörähdin elvistelemässä Wetterin pihalla ja lähdin kotimatkalle.
Valtakadun alapäässä olevan liikennympyrän jälkeen, TB:n kohdalla ohitseni suhahti Skoda-farmariauto, sen näin sittemmin kääntyvän ylös Peurasaareen suuntaan.
Miksi edellä mainituista kirjoitin? Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että kesäautomme aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä muutamissa autoilijoissa, vaikka ajelemme sillä mielestämme ihan normaalinopeuksia.
Monet tuntuvat ajattelevan: "Tuosta on kyllä päästävä ohi ja äkkiä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti