torstai 13. elokuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen havahduin tosiasiaan, että tänään ei taida olla mitään erityistä tekemistä.

Muistelin hetki sitten eilisen iltapäivän onkimistapahtumaa. Keskittymistäni häiritsi veneen ankkurissa ollessa ajatukseni selkäni takana olevasta saaresta, Selkäsaaresta ja sen tulevaisuudesta.

Selkäsaaren kehittämisestä on puhuttu ja kirjoitettu pitkään. Minunkin muistikuvieni mukaan kymmeniä vuosia. Aivan viime vuosina erityisesti saaren kesävirkistys-/-matkailusuunnitelmat ovat nousseet esiin.

Saimme kutsun SELKÄSAARI-YHDISTYS RY:n  koronavirusepidemian vuoksi siirrettyyn vuosikokoukseen maanantaina 17.08.2020 klo 18. Jätämme kokouksen näillä näkymin väliin, vaikka esityslistalla on rutiiniasioiden lisäksi mielenkiintoisia asiakohtia.

Erityisesti kohta: Käydään läpi Selkäsaaren polku-projektiin liittyvät asiat - kiinnostaa.

Asia on ollut esillä aikaisemminkin Kemin kaupungingeodetti Paulus Rantajärven esittämänä. Toivottavasti Selkäsaaren polku - reittiä on "kepitetty" ja Leader-hankemahdollisuus tutkittu sekä hakemukset pistetty liikkeelle.

Edellä mainitut vaativat projektiin sitoutumista. Olennainen osapuoli on luonnollisesti saaren yhdistys. 

Mikäli Luoteisselkäsaarenpolku on edelleen osa Selkäsaaripolkua, arvelen sen kohdalla olevien mökkiläisten oman osuutensa hoitavan. Tähän liittyy myös olennaisesti Pohjoislaiturin sijainti, johon luonnollisesti toivon yhdistyksen ottavan kantaa. 

Minun näkemykseni on selkeä. Asiallinen rantautumislaituri on tehtävä kaavoitetulle Pohjoislaituri-alueelle... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti