torstai 27. elokuuta 2020

Eräs Facebook-teksteistäni tänään...

Että mitäkö mietin? Eilen illansuussa päätimme, että lähdemme tänään aamulla Selkäsaareen. Olemme olleet siellä viimeksi viikko sitten.

Hiukan pääasiassa puuhommia minun ajatuksissani ja mahdollisesti sen viimeksi montusta ylös äheltämämme kiven siirtäminen. Vaimoni käväissee katsomassa, onko metsässä puolukoita ja ovatko ne kypsiä poimittaviksi.
Pois lähtiessämme iltapäivällä otan todennäköisesti toisen "markettikatiskoista" ja jätän sen pyytämään tutulle vesialueelle.
Kukaties käyn loppuviikosta kokeilemassa, toimivatko ostomadot uusissa jigikoukuissa ja kesäpilkissä...
Kyllä - lehden postilaatikosta hakiessani totesin syksyistä aamukosteutta olevan jo aistittavissa, mutta eiköhän tuo ala kuivata, kun aurinko paistaa ja on kevyttä tuulenvirettäkin.
Nyt aamutoimiin ja saareenlähtövalmisteluihin.
Tulimme hetki sitten saaresta. Hommat tehty mitä pitikin. Tuli rajanaapuriakin jututettua. Esillä oli muun muassa suunnitelmat Selkäsaarenpolusta. Toivottavasti mökkiläisillä aikanaan aktiviteettia riittäa...
Olihan se taas saaresta poislähtö! Vaikka tuuli ei ollut pahin mahdollinen, mutta vesi oli matalalla ja korkealaitaiseen veneeseen tuuli ottaa niin perkeleesti...
Kaikesta huolimatta hyvä reissu taas kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti