tiistai 10. maaliskuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen virittelin takkaan tulet. Onnistui erinomaisesti. Koputtelen vieläkin maalaamatonta puuta - varmuuden vuoksi...
Vaimoni lähti viemään Pikkupuolen yövieraamme, Veeran hänen opinahjoonsa, lukiolle.

Kävipä välähdyksen omaisesti mielessä eräs eilinen keskustelu Kemin Prisman edessä Keskustan Kemin kunnallisjärjestön järjestämässä "grillimakkaratilaisuudessa", jossa pääesiintyjä oli Keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen Kauhavalta.

Keskustelimme kemiläisestä kuntapolitiikasta. Keskustelukumppanillani on erittäin pitkä kokemus. 
Hän ennusti, että seuraavissa kuntavaaleissa Vasemmistoliitto on hätää kärsimässä Sari Moilasen siirryttyä "oikeisiin töihin". 
Keskustelukumppanini arvioi, että sosiaalidemokraatit saattavat nousta jopa Kemin suurimmaksi puolueeksi.

Ehdokkaaksi kuntavaaleihin on hänen mukaansa entistä vaikeampaa saada potentiaalisia ehdokkaita. "Kuka lähtee kuralla olevaa kuntataloutta laittamaan kuntoon?" hän avoimesti pohdiskeli..

Totesin hänelle, että minä olen julkisesti ilmoittanut asettuvani kuntavaaliehdokkaaksi. Olin havaitsevinani hänen ilmeestään lievää ihmetystä ja säälinkin häivää.

Toki totesin hänelle, että nyt jos koskaan Kemissä on valjastettava kaikki potentiaaliset voimat liikkeelle, muutoin kriisikuntauhka alkaa kolkutella ovia...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti