lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kertakaikkiaan erinomainen Lumilinnatapahtuma tänään...


Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n jäsenet seuralaisineen/lapsineen saivat taas jäsenmaksupalautetta kertakaikkiaan erinomaisen Lumilinnatapahtuman muodossa.

Yhdistyksemme perinteinen Lumilinna-tapahtuma Kemin Mansikkanokalla pidettiin lauantaina 17.03.2018 klo 11.30 alkaen. Tapahtuma on toteutettu useina vuosina, oikeastaan vuosikymmeninä suosittuna perhetapahtumana. 

Lumilinnassa on vaihtuvat teemat – tänä vuonna eläimet – joka näkyi erinomaisesti upeissa jääveistoksissa.
Insinööriporukka on Lumilinnaan tutustumisen ohessa nauttinut jääravintolassa kuumat juomat pullan kera – niin tälläkin kerralla.

Jo vuosien ajan takuuvarmana esityksenä on ollut Pikku Myy ja Muumi. Esitys on saanut pikkuväen vauhtiin, onpa jäyhien/jämäköiden insinöörienkin suupielissä ollut havaittavissa lievää hymynhäivettä.

Edellä mainitun tapahtuman jatkona oli hernekeitto- ja pannaritarjoilu tykötarpeineen yhdistyksen toimitilassa Vinssissä Meripuistokatu 16 5. krs. …
Viime vuosina maistuvan hernekeiton ja pannarit ovat tehneet Ammattiopisto Lappian Kivikankaan ravintotalousosaston oppilaat.

Lumilinnatapahtumaan oli ilmoittautunut jäseniä ja heidän perheenjäseniään yhteensä 128. Vinssin hernekeitto+pannari-jatkoille oli ilmoittautunut 39 henkilöä. Tälle tapahtumallemme on ollut niin sanotusti tilausta.

Niin - olihan tuolla Kemin Mansikkanokan Lumilinna-alueella muitakin. Parkkipaikka oli tupaten täynnä henkilöautoja ja tilausbussit täyttivät niille  varatun alueen. 
Väkeä oli paljon, mutta tungosta ei ihme kumma päässyt syntymään, sillä porukka soljui rauhallisesti eteenpäin Lumilinnan käytävillä ja ulkoalueella.

Kävin rannassa seuralaiseni - pojantyttären Veeran kanssa - ihailemassa olomajoja ja merenjäätä. Oli upea, aurinkoinen sää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti