perjantai 16. maaliskuuta 2018

Facebook-tekstini tänään...

Että mitäkö mietin? Muun muassa sitä, että kyllä viimeisinä viikkoina ovat päällimmäisinä olleet edesmenneen veljeni asiat, joita sisareni kanssa olemme hoitaneet. Oikeastaan jo pääsääntöisesti lähimmät kolme vuotta...
Olemme niin sanotusti kalkkiviivoilla, edessä on perunkirjoitus ja perinnönjako, jossa lapsemme ovat olennaisessa roolissa. Olennaisessa roolissa on myös Kalkkinokalla sijaitsevan rivitaloasunnon myyminen.
Siihen liittyvänä OP-Kiinteistökeskuksen/Tarja Vartiaisen kanssa on tehty toimenksiantosopimus, huoneisto on valokuvattu ja kuntotarkastettu. Saamme myyntihintaarvion tässä viikonvaihteessa. Kaikki on edennyt tähän saakka asiallisesti ja luottamuksellisesti.
Otin kyseisestä huoneistosta itsekin kymmenisen kännykkäkuvaa siinä vaiheessa kun mitään ei oltu muutettu. Jos ensi viikolla ottaisin vastaavan kuvasarjan, lookki olisi aikalailla riisutumpi. Huoneiston "tyhjentämisprosessi" on edennyt joutuisasti.
Edellä oleva liittyy - niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut -Kemin Kalkkinokalla sijaitsevaan 3 h+keittiö+sauna+parveke toisen kerroksen, merinäköalaiseen päätyrivitalohuoneistoon, jonka pinta-ala on 77,5 m2. Huoneistoon kuuluu autopaikka ja ulkovarasto.
Mikäli Sinulla on asunnontarvetta lähiaikoina, ota yhteyttä välittömästi minuun sähköpostin välityksellä aki.pyykko@netti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti