perjantai 8. toukokuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen melkein syöksyin pihalle. Totta - itsekin jäin mietiskelemään, mihin ihmeessä minulla on "muka kiire".

Ehkä se johtuu siitä, että olin saanut päähäni pistää kerrostalon puoleisen orapihlaja-aidan sopivasta kohtaa poikki, jotta se hiukan tuuhenee. Sillä sivulla on myös vieressä tavallinen puuaita.
Tai ei oikeastaan tavallinen puuaita vaan AITAKI-laatutuotteen ensimmäinen prototyyppi 1980-luvun puolenvälin tienoilta...
Edellä mainittuun liittyy olennaisesti se, että iso peräkärry on tällä hetkellä sopivasti "hollilla" puu-ja varastorakennuksen kupeessa ja sille saattaa olla lähiaikoina muutakin käyttöä.

Jospa siihen saamme tämän päivän aikana lastin Karjalahdelle vietäväksi lähipäivinä...

Kyllä - pensasaita on leikattu, pistän loput oksat huomenna peräkärryyn.

Käväisin mutkan kesäautollamme. Vein romua Syväkankaan Moni-Tarmoon, jossa oli tuttuun tyyliin hyvä palvelu.
Ajelin Tervaharjun/Jungon kautta. Kyllä tuon kuplahallin seutu on murheellisen näköinen.

Kävin tankkaamassa kesäautomme. Ajellessani sisäsatamaan totesin auton olevan varsinainen "katseenvangitsija". Moni pää kääntyi. 
Melkein luin henkilöiden ajatuksia:"Vieläkö tuommoisiakin autoja on liikenteessä!"

Kävin City Motorissa jututtamassa tuttua varaosamyyjää. Kerroin hänelle, että laturin hihna on kiristetty, seuraan tuota akkutilannetta. Toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia. Jos näin niin ensi viikon operaatiot taitavat jäädä väliin. Selvää säästöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti