torstai 16. heinäkuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Päätimme eilen, että lähdemme käymään Selkäsaaressa, kun nuo ilmat näyttäävät olevan säätiedotusten perusteella varsin suotuisat.
Perinteisten aamutoimien ja vaimoni ruokakauppreissun jälkeen aloimme tekemään lähtöä kesäautollamme Hahtisaareen ja sieltä veneellämme Selkäsaaren pohjoispäähän "kotipoukamaan"...

Kotoa mukaan otimme jonkin verran tuoreita ahvenia ja ison lahnan savustettavaksi. Saan tulistelupaikalla samalla poltettua lahoja kuusiklapeja... 

Nyt ei ole erityisiä työtavoitteita. Vaimoni aikoi käväistä katsomassa lähimaastossa metsämarjatilannetta. Se oli syytä jättää väliin, sillä aivan lähitienoilla ei ollut vähäisemmässäkään määrin merkkejä mustikoista. Kukaties metsämansikkaa löytyy kohtuullisesti.

Olivathan ne savustetut kalat - taas - hyviä.

Lämmitimme saunan ja istuimme odotellen auringonlaskua. Kävin ottamassa puolenyön aikoihin venepoukaman tuntumasta kuvia Metsä Groupin Kemin tehtaiden suuntaan.

Rauhallinen yö ja hiljainen aamu.

Aamulla jatkoin sellaisten kuusikänkkäröiden polttelua tulistelupaikalla. Sellaisia puita, joita ei ol järkevä halkoa klapeiksi.
Niinhän siinä kävi, että vähän tuli taas kivihmmia tehdyksi. Vaimoni asetteli ne jatkoksi kivi-istutuksiin...

Hahtisaareen ajellessamme totesin, että nyt olisi otollinen onkimisilma. Se täytyy jättää väliin...

Oli mukava pistäytyminen saaressa ja ensimmäinen kerta tälle kesälle yön yli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti