lauantai 4. heinäkuuta 2020

Kemin Kiikelissä - kyllä...

Kemin Kiikelissä - kyllä. Siellä kävimme ensimmäistä kertaa kesäkävelyllä. Ajoimme Hahtisaareen, jonne jätimme auton parkkiin.
Lähdimme kävelemään rantapolkua pitkin hiukan oikaisten nurmikon kautta, sillä menossa oli KemiRun 2020-juoksukisa.
Ilmeisesti kärkijoukot olivat jo ohittaneet Ruutirannan. Oli monenlaista ja monenikäistä juoksijaa - hyvä niin.

Olipa mukava kävellä Kiikeliin ja todeta alueen monimuotoisuus. Jonkin verran sieltä oli lähinnä havupuita kaadettu, näin maallikon silmin enemmänkin olisi puita voinut ottaa. Ehkä noita alkumatkan lehtipuuryteikköjäkin olisi syytä hiukan harventaa/siistiä.

Takaisin tullessamme totesimme taas tosiasia, että paluumatka tuntuu aina lyhyemmältä. Sports Trackerin mukaan kävelimme yhteensä noin 4 km ja aikaa meni - muutaman jutusteluhetken - mukaan noin 1,5 h, ihan passeli lenkki.

Rannimmaisten rivitaloasuntojen kohdalla kysäisin vaimoltani:"Voisitko ajatella asuvasi näissä?" Vastaus oli myönteinen.
Kuinka ollakaan, autolle tultuamme oli tuttu naishenkilö pyöräilemässä ja pysähtyi juttelemaan. Hän muun muassa asuu em. rivitaloissa, olemme kauan sitten käyneetkin heillä. Asuntoja on kuulemma jatkuvasti myynnissä sieltäkin...

Juuri lähtiessämme Hahtisaaresta meidät ohitti hoikka, tumma-asuinen, sporttinen mieshekilö polkypyörällä vauhdikkaasti. Tummat silmälasit ja kypärä päässä. Hän huikkasi kolmannella kotimaisella:"Hello!" 
Epäilen vahvasti, että ohi vilahtanut henkilö oli tekstejäni aktiivisesti kommentoiva, eläkkeellä oleva opettajakollega, mene ja tiedä...

Mukava kävelyretki - suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti