tiistai 27. marraskuuta 2018

Omakotitalossa asuvat eläkeläiset ovat vapaata riistaa "ilmaiskartoittajille"...

Se tuli taas tänään - hetki sitten! Mikä? Puhelinsoitto minulle aiemmin tuntemattomasta puhelinnumerosta, johon menin - taas tyhmyyksissäni - vastaamaan.
Tutut kuviot: Tällä viikolla liikkeellä on naapurissa käyttövesiputkien tarkistaja/kartoittaja - ilmaiseksi, kertoi nuorimies.

Kerroin soittajalle, että vastaavantyyppinen kartoitus on omakotitaloomme taannoin tehty, eikä asia ole millään tavalla tällä hetkellä ajankohtainen. Mutta olipa tällä kerralla supersinnikäs soittaja.
Kerron = toistin yllä olevan ainakin kolmeen kertaan. Ilmaiskartoittaja oli änkeämässä meille torstaina klo 14.
Minun oli sanottava:"Ymmärrä nyt, että meillä ei tällä hetkellä ole tarvetta minkäänlaiseen lisäilmaiskartoitukseen käyttövesiputkien osalta." Toivotimme hyvät päivänjatkot!

Tätä kirjoittaessani tuli uusi soitto - taas vastasin - tällä kerralla nuori naishenkilö kertoi viemärikuvauksista. Hän kyseli, onko tullut infoa asiasta?
Kerroin hänellekin, että monesti on samaa asiaa tiedusteltu ja että meillä ei tällä hetkellä ole asiaan liittyvää tarvetta. Hän ei jankannut pitempää, vaan toivotti hyvää päivänjatkoa - minä samoin. 

Omakotitalossa asuvat eläkeläiset ovat näemmä vapaata riistaa "ilmaiskartoittajille"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti