tiistai 17. huhtikuuta 2018

On se erinomainen, vaikka itse sen sanonkin...

On se erinomainen, vaikka itse sen sanonkin...

Niin että mikä? No meidän kesäautomme eli VW Doppel TD vm. 1989 LLA-175 ajokilometrit 308880 km, joka on lokakuusta 2017 ollut pois liikennekäytöstä. Se on ollut parkkeerattuna talviteloilla päärakennuksemme päädyssä.

Hetki sitten intouduin luomaan lumia veneiden päältä ja saman tien kävi mielessä ajatus, että pitäisiköhän kesäautomme akkua ladata.

Tuumasta toimeen: Loin kuskinpuolen ovenkohdalle menoreitin, avasin oven, avain virtalukkoon, jolloin huomasin, että akussa on eloa...
Hehkutukset ja starttaus! Kerta laakista jyrähti turbokone käyntiin! On se erinomainen, vaikka itse sen sanonkin.
Tämä saattaa tuntua kehumiselta - toki se sitä hiukan onkin - mutta toivottavasti yltiöpäiseen irrotteluuni ei tule lähiaikoina  takapakkia.

Mietiskelin tuota vuosimallia > 1989 eli ensi vuonna auton voisi museokatsastaa. Hmmmmm - niinpä, täytyy asiaa miettiä. Kukaties joku autoharrastaja saattaisi asiasta olla kiinnostunut.

Em. auto otetaan taas  alkukesästä käyttöön ja katsastetaan. Sillä ajaminen tällä hetkellä on ”lähes ilmaista”. Sen hinta ei enää laske, vaan päinvastoin alkaa = on alkanut jo nousta. Tosin hinnalla ei ole merkitystä, koska olemme päättäneet olla myymättä autoa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti