lauantai 8. helmikuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen oli vahva tunne siitä, että tänään en tee yhtään mitään. Korkeintaan pelailen Veikkauksen Live-pelejä minimipanoksilla.

Mutta eipä aikaakaan, kun ovikello soi ja oven takana oli tuttu henkilö. Entisellä oppilaallani, metsurillani, Tervaharjun Puukeisarilla, kuntapäättäjällä, ystävälläni Juha Purolla oli asiaa.

Kävimme läpi päivänpolitiikkaa ja siinä ohessa lähestyviä kuntavaaleja, nimenomaan ehdokasasettelua, jonka toivomme nykyistä ripeämmin lähtevän liikkeelle Keskustankin osalta paikallisesti.
Totesimme, että Kemissä on ilmeisesti poikkeuksellisen paljon "vapaita ääniä", sillä monet valtuutetuista ovat jättäytymässä sivuun seuraavista vaaleista. Toivottavasti Keskustan Peräpohjolan piirin ja Kemin Keskustan kunnallisjärjestön uusi, katutason toimitila Valtakadun varrella tulee tehokäyttöön. Tilaksi, johon on helppo piipahtaa vaihtamassa politiikan viimeaikaisia kuulumisia ja muutakin...

Oikeastaan JP halusi näyttää takalistolla olevia aurattuja teitä, tehtyjä metsähakkuita ja hulppeita puukasoja.

Totta - ajoimme hänen autollaan Jungon ohi Rovalle entisen Pertajärven tuntumaan. Eipä hän ole turhaan asiasta puhunut. 
Alueella oli tehty mittavia hakkuita ja puukasat olivat sen mukaisia. Näytti olevan Stora Enson-kyltit kasoissa. Varmaan loputkin puut ajetaan pakkaskelien aikana pois alueelta.

Pois tullessamme tulimme pätkän kuin "talvirallissa". Sainpahan testata höyrykännykkäni (Nokia Lumia 800) navigaattoria. Kyllä toimi erinomaisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti