maanantai 3. helmikuuta 2020

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen menin fiilistelemään pihalle = ajamaan lumilingolla kulkureittejä hiukan väljemmiksi.

Lähdin käväisemään Karjalahdella ja keskustassa. Käväisin jututtamassa Prima-Raudassa Kamppisen Ristoa. Veneasia etenee sovitun mukaisesti.

Ajelin uteliaisuuttani Wetterille, sillä siellä oli BMW-esittelykiertueen tapahtuma menossa. 

Parkkeerasin auton niin kuin aikaisemminkin. Lähtiessäni kävelemään vaihtoautoja katselemaan, nuori BMW-myyntitykki alkoi ohjeistaa minua parkkeeraamisesta. Ihan ystävällisesti hän totesi:"Voitteko parkkeerata autonne tuonne kauemmaksi? Meille on varattu näitä paikkoja."
"Minne?" kysyin. "Tuonne, vaikka tuon punaisen auton taakse." hän viittilöi. Menin autooni, ajoin lenkin punaisen auton ohi ja lähdin samantien alueelta. Ajattelin, että eipä nuo BMW-autot minua sytytä ja vaihtoautoja voin käydä katselemassa myöhemminkin - paremmalla ajalla.
Menen kukaties huomenna käväisemään alueella "paremmalla parkkeerausonnella"...

Ajelin sisäsatamaan. Kyllä - merenjäälle on jo latuja avattu.

Kävin myös Keskustan Peräpohjolan piirin toiminnanjohtajaa, Kai Puroa jututtamassa, kun näin hänen autonsa olevan parkissa.
Mukava jutusteluhetki, pohdiskelimme lähestyvien kuntavaalien lisäksi luonnollisesti päivän kotimaan "ykkösuutista" eli Paavo Väyrysen kirjanjulkistamisen yhteydessä suunnittelemaa paluumuuttoaietta Keskustaan. Mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti