keskiviikko 1. elokuuta 2018

Eräs tämän päivän Facebook-teksteistäni...

Kirjoitin torstaina 26.07.2018 tekstinpätkän, josta lainaus:
Olemme viimeksi käyneet Selkäsaaressa tämän viikon tiistaina 24.07.2018.
Päätimme lähteä tänään aamupäivällä käväisemään Selkäsaaressa, kun nuo ilmat ovat ihan kohtuulliset.
Hahtisaaressa odotti pieni yllätys. Liivijengiporukkaa oli laiturilla aloittamassa viikonvaihteen perinteisen musiikkitapahtuman - Back to jonnekin - järjestelyjä - nyt uudessa paikassa.
Kysäisin meitä jututtamaan tulleelta kaverilta:"Millä asialla täällä ollaan?" "Hyvällä asialla!" hän sanoi hymyssä suin ja kertoi järjestelyihin liittyviä asiakokonaisuuksia. No ajoimme automme ulkopuolelle myöhemmin aidattavan alueen.
Laiturille ja veneeseen mennessämme huomasimme kalastusvälineemme jotakin kiinnostaneen. Näytti siltä, että kaikki vavat, pilkit olivat kuitenkin tallessa.
________________________________________________________________________________
Tänään ollessamme Hahtisaaressa totesimme, että heittovapa, virveli oli varastettu.
Kyllä Hahtisaaresta lukitulta, vartioidulta laiturialueelta veneestämme oli heittovapa varastettu!
On tämä yhtä perkelettä tekee mieli kirjoittaa ja sen teenkin...
Muistelimme viime viikonvaihdetta, jolloin kävimme uteliaisuuttamme ajelemassa Hahtisaaren alueella. Muun muassa eräällä ajelukerralla ykköslaiturin päässä, juuri veneemme läheisyydessä oli pieni, vaalea perämoottorilla varustettu avovene...
Jos olisi viitseliäisyyttä, ottaisin yhteyttä Merivartiostoon ja pyytäisin päästä katselemaan valvontakameran kuvia/videoita viime viikonvaihteesta. Arvelen, että sieltä varas löytyy.
Tuo heittovapa on vanha, tuttu ja turvallinen: Itse vapa on saksalaisvalmisteinen ja kela Abu-Matic 20. Kovin arvokas se ei ole, mutta sillä on tunnearvoa > korkkikahvassa lukee tussilla kirjoittamani teksti TIMO PYYKKÖ. Siinä oli pieni ahvenlippa paikoillaan.
Onneksi jätin toisen vavan Selkäsaareen kesämökin varastoon. Se on samanlainen ja sen kahvassa lukee kirjoittamani teksti TOMMI PYYKKÖ...
No niin merilappilainen someväki, näyttäkäähän voimanne! Jos näette jonnekin ilmaantuneen em. tyyppisen heittovavan, pyytäkää palauttamaan se veneeseemme - kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti