maanantai 16. heinäkuuta 2018

Facebook-tekstini hetki sitten...

Että mitäkö mietin? No sitä että seurattuani suomalaisten maailmanpolitiikan asiantuntijoiden - lähes selkokielistä - sanomaa televisiosta tällä hetkellä Helsingissä olevasta tapahtumasta olen yhä enemmän vakuuttuneempi, että tämä on tällainen "hyvää päivää kirvesvartta"-tapahtuma.
Miksi?
Siksi. että molempien presidenttien - Trumpin ja Putinin - kädet ovat loppujen lopuksi sidottu - onneksi näin, sillä muutoin maailma olisi vieläkin nykyistä sekavampi.
Sen sijaan olen tyytyväinen, että kaikki sataa Suomen/Helsingin/ ja presidentti Niinistön laariin. Varmaan siitä saa osansa Suomen tämänhetkinen hallituskin virkamieskunnan aktiivisesta panostuksesta...

Jatkoteksti edelliseen:
Seurattuani koko päivän aktiivisesti Helsingin tapahtumia totean > Hohhoijaa...
Mielestäni mihinkään - ei kerta kaikkiaan mihinkään - oleelliseen kipupisteeseen löytynyt ratkaisuehdotusta. Presidentinlinnan tiedotustilaisuudessa molempien presidenttien tekstit olivat ympäripyöreitä, jotakuinkin mitäänsanomattomia ja ennalta arvattavia.
Tällä en kuitenkaan tarkoita sitä, että tapaaminen olisi ollut turha, sillä jonkinlainen siemen yhteistyöstä todennäköisesti jäi itämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti