keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Aurinkopaneeli-infoa tänään...

Muutama päivä sitten sain puhelinsoiton, jossa tarjottiin mahdollisuutta tutustua kyseisen yrityksen tuotteisiin saatavan asiantuntijainformaation puitteissa.
Asia ei olisi minua kiinnostanut, mutta olin aikaisemin ollut liikkeellä Fortumiin suuntaan, joka on tämänhetkinen sähkönmyyjämme.

Sovimme, että tänään keskiviikkona 20.06.2018 klo 9 kyseisen yrityksen asiantuntija tulee käväisemään Haukkarin Kainuunkadulla kertomassa aurinkopaneeliasioista.
Kyllä juuri sovittuun aikaan saapui Pohjolan Energia Oy:n Rovaniemen toimipisteen energia-asiantuntija Markku Vaarala paikalle.
Hän selosti erittäin asiallisesti yrityksensä toimintaperiaatteita ja tarjottavia aurinkopaneelimahdollisuuksia laskien samassa tarjouksen meidän omakotitalon osalta.

Kävimme hänen kanssaan pihalla katselemassa aurinkopaneelien mahdollisia asennuspaikkoja.

Tarjous oli ihan asiallinen, mutta se oli hiukan laajempi kokonaisuus kuin se, jota itse olin alustavasti pohdiskellut. Asia on kuitenkin nyt uudessa mietinnässä... 

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista varmasti tutkailla näitä aurinkopaneeli asioita. Meilläkin aurinkopaneelit omakotitaloon harkinnassa. Voi olla, että ensi kesänä alamme selvittelemään tarjouspyyntöjä. https://www.savonaurinkoenergia.fi/aurinkosahkojarjestelmat/omakotitalot

    VastaaPoista