lauantai 27. toukokuuta 2017

Sanna Ukkola tulee Ruben Stillerin tilalle Pressiklubin ruoriin...

Näyttää siltä, että Ruben Stillerin siirtymistä syrjään Pressiklubista pidetään korvaamattomana menetyksenä. Hän oli ja on laisensa - eräänlainen ärhäkkä rakkikoira - jolle mielestäni sattui useitakin ylilyöntejä. Hänen valitsemansa keskustelijat, kommentoijat onnistuivat minua ärsyttämään enemmän kuin itse ohjelman isäntä.
Syksyllä ilmeisesti nähdään erilainen Pressiklubi. Aika näyttää, jaksaako sitä(kään) katsoa...
Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:
Kulttuuri

Sanna Ukkola tulee Ruben Stillerin tilalle Pressiklubin ruoriin

Tieto kerrottiin kevään viimeisen Pressiklubin lopuksi. Ukkola on tuurannut Stilleriä ohjelmassa jo aiemmin.

Ylen toimittaja Sanna Ukkola eduskunnassa Helsingissä joulukuussa 2009.
YLEISRADION Pressiklubin vakituiseksi juontajaksi Ruben Stillerin jälkeen nousee toimittaja Sanna Ukkola.

Uusi juontaja kerrottiin keskusteluohjelman kevään viimeisen jakson lopuksi. Ukkola aloittaa Pressiklubin juontajana syksyllä.

Helmikuussa Yleisradio kertoi Stillerin jättävän ohjelman mutta jatkavan kuitenkin talossa. Ukkola on tuurannut Stilleriä aiemminkin, muun muassa Stillerin sairausloman aikana joulukuussa.

Vuodesta 2009 Pressiklubia juontanut Stiller sai ennen sairauslomalle jäämistään kirjallisen varoituksen kieltäydyttyään noudattamasta Ylen johdon vaatimusta olla käsittelemättä pääministeri Juha Sipilää ja tämän suvun liikeyhteyksiä Talvivaaran kaivokseen.

VAROITUS peruttiin myöhemmin ja Stiller palasi juontamaan Pressiklubia tammikuussa.

Helmikuussa Stiller sanoi tilanteen kuitenkin vaikuttaneen hänen terveydentilaansa. Hän toivoi voivansa jatkaa radiossa.

”Etsimme syksyyn uuden vetäjän. Viikoittaisen suoran ohjelman tekeminen on rankkaa ja vaatii sitoutunutta tekijää,” sanoi A-studion toimituksen päällikkö Riitta Pihlajamäki helmikuussa tiedon Stillerin lähdöstä tultua julki.

Sanna Ukkola on työskennellyt Yleisradiossa vuodesta 2009. Tällä hetkellä hän toimii Ylen aamu-tv:n juontajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Ilta-Sanomissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti