perjantai 2. maaliskuuta 2018

Ajankohtaista ajantasaa ruoanlaitosta...

Olen tähän saakka osannut keittää kananmunat, keittää perunat, keittää ns. puuropäivänä esim. neljänviljan puuron, ruskistaa jauhelihan ja hätätilassa paistaakin sitä, paistaa pannulla valmiita leikkeleitä, kalojen nimenomaan ahventen savustus on ollut erikoisalaani, jne. - kovin vaatimaton tuo luetteloni on mutta...

Niin kuin aikaisemmin kirjoitin tein elämäni ensimmäisen makaroonilaatikon viime viikolla vaimoni ohjeiden mukaan. Se onnistui aika mukavasti.

Kuinka ollakaan eilen jouduin, oikeastaan pääsin tekemään uudestaan makaroonilaatikkoa. Edelliseen yritykseen tein pientä viilausta - senkin vaimoni ohjeiden mukaan - lopputulos oli maittava. Sitä pääsee syömään vielä tänään tai viimeistään huomenna.

Itse en ole mikään kulinaristi, herkuttelija. Syön, mitä lautasella lisukkeineen eteeni saan nurisematta.
Toki silloin tällöin - nykyisin harvoin - pääsen aterioimaan "ulkona fiinisti". Ateriat ovat erinomaisia, mutta niiden jälkeen tahtoo jäädä näläntunne eikä kehtaa santsata...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti