perjantai 22. heinäkuuta 2016

Bändileirin päätöskonsertti Täikön torilla ja vähän muutakin mielenkiintoista...

Kävin vaimoni kanssa tänään perjantaina 22.07.2016 Kemissä Bändileirin päätöskonsertissa Täikön torin ja kävelykadun tuntumassa klo 16 alkaen. Tapahtuma oli kemin kaupungin nuorisotoimen ja Kemin Factori-hanke.
Miksi em. tapahtuma meitä kiinnosti?
Muun muassa ja pääasiassa nimenomaan siksi, että vanhemman poikamme Tommin tytär Veera oli ollut tämän viikon bändileirillä ja tiesimme hänen esiintyvän laulusolistina eräässä bändissä. 
Tapahtuman aluksi bändileirin vastuuhenkilöt kertoivat viikon tapahtumista. He olivat erittäin tyytyväisiä päivien kulkuun ja toivoivat, että em. tyyppinen tapahtuma toteutuu myös ensi kesänä. He esittivät avoimesti kiitoksensa Kemin kaupungille tämäntyyppisten tapahtumien järjestämismahdollisuuksista.
Olimme aiemmin kuulleet myös Veeran näkemyksiä bändileiristä. Hän tuntui olleen tyytyväinen kuluneeseen viikkoon Syväkankaan Takitsulla.
Kuinka ollakaan Veeran bändi nimeltään Sekasorto esiintyi ensimmäisenä. He esittivät kolme hyvin erilaista biisiä. Me pidimme kuulemastamme ja näkemästämme. Kyllä musiikin tekemisen innostus ja kiinnostus löi selkeästi läpi esityksistä. 
Tilaisuudesta pois lähtiessämme vaimoni päätti käväistä pikapikaa kaupassa. Jäin odottamaan häntä kesäautomme ohjaamoon ikkunat auki selkosen selällään. Automme eteen parkkeerasi - ilmeisesti mummo kahden 5-7 vuotiaan pojan, lastenlasten kanssa isolla farmariautolla.
Mummo tuntui hiukan empivän ajamista automme eteen, jolloin vinkkasin hänelle "korkealta etupenkistä", että antaa tulla vaan...
Hän sai auton asiallisesti parkkiruutuun ja tuli aukomaan pojanvesseleille ovet, ettei viereinen auto kolhiinnu. Kaikki onnistui erittäin hyvin. Mummo ja pojat kulkivat avoinna olevan ikkunan ohitse, jolloin vanhempi pojista, rillipäinen pojanvesseli totesi kohdallani; "Hassu pappa!" Hän toisti sanomisensa uudestaan.
Minun oli pakko katsoa naamatauluani automme peilistä. Sama entinen/nykyinen pappa sieltä minua katseli vastaan. 
Mummo ja pojat tulivat heti kohta takaisin ja menivät autoonsa mummon peruuttaessa auton pois ahtaasta parkkiruudusta.
Etupenkillä istuva nuorempi pojanvesseleistä hymyili minulle iloisesti ja huiskutti hyvästiksi. Takapenkin vanhempaa pojanvesseliä en nähnyt, sillä auton takaovien lasit olivat tummennetut.
Jälkikäteen asiaa analysoidessani tuo Hassu pappa-liittyi kukaties em. vinkkailuuni poikien mummon parkkiruutuun ajamisen yhteydessä tai sitten ei...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti