torstai 24. tammikuuta 2019

Sähköpostiviestintää...

Sain eilen illalla mukavan sähköpostiviestin. Vuonna 1973 Kemin tekusta Paperilinjalta valmistuneiden oppilaiden puuhamieheltä. 
Matti "Masa" Kouri tiedusteli kurssikavereiltaan ja minultakin kiinnostusta ensi kesänä - ennen Juhannusta - pidettävään kokoontumiseen Valkeakoskella.
Muistutettakoon, että olin lukuvuonna 1972-73 päätoimisena tuntiopettajana kyseiselle ryhmälle opettaen selluloosa- ja paperiteknologiaa. Mukava ryhmä ja mukavat muistot. Suurin osa opiskelijoista oli jotakuinkin ikäisiäni jotkut jopa minua vanhempiakin...

Olen kerran osallistunut heidän tapaamiseen täällä Kemissä. Kävimme tutustumassa vanhassa opinahjossa Meripuistokadulla Kemin kirkkoa vastapäätä nykyisen Ammattiopisto Lappian tiloissa.

Vastasin välittömästi Matille ja muillekin omat kommenttin hiukan tiivistettynä:


Hei vaan Matti ja muutkin viestin vastaanottajat!
Olen viime aikoina ottanut tavaksi vastata välittömästi saamiini sähköpostiviesteihin. Joskus tuntuun jopa siltä, että toimin samalla tavalla kuin entisen TV-kuuluttajan Arvi Lindin mainostama Tirilän palokunta. Se oli kuuluisa nopeudestaan ja oli kuulemma palopaikalla ennen kuin palaa. Hieno juttu tämäntyyppinen kokoontumisaktiviteettinne.
Jossakin vaiheessa kokoonnuitte Kaakkois-Suomessa, josta jouduin kieltäytymään. Taisin lieväksi tekosyyksi mainita/moitiskella mm. paikan syrjäisyyttä täältä Perämeren pohjukasta katsellen ja alkukesän kiireitä=kalastamista ja saarimökkihommia. Samat tekosyyt ilmoitan tälläkin kerralla.
Toivottavasti saatte tolkun ryhmän kasaan.
Tiedottamis- ja yhteistyöterveisin
Aki
Ps.
Lopetin Facebook-foorumille kirjoittamisen rapiat kuukausi sitten. Seuraan toki sitä satunnaisesti, sillä onhan minulla lähes 400 kaveria. Olen erittäin aktiivinen blogikirjoittaja. Oman Blogisivun pitämisen aloitin 01.07.2014. Suosittelen, että siirrytte seuraamaan sivujani. Yksi helpoimpia reittejä on mennä Kemin kaupungin erinomaisille kotisivuille ja siellä > some>sosiaalinen media>kemiläiset bloggaajat>Aki Pyykkö.
Muuten – täytän syksyllä 75 vuotta, jos elinpäiviä riittää. Jos juhlin 75-vuotissyntymäpäiviä, kutsun teidät tänne Kemin Haukkarin Kainuunkadulle. Niin kuin mahdollisesti muistatte, minulla on kuvataidetta hallussani aikalailla. Teen teille tarjouksia, joista ette voi millään järkisyillä kieltäytyä. Vaikka jostain käsittämättömästä syystä kieltäytyisittekin, lahjoitan jokaiselle muistoksi pienen taideteoksen – ilman kehyksiä – muistoksi oman valintanne mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti