perjantai 15. tammikuuta 2016

Aamuirrottelu Lamborghini Centenario LP770-4 - autolla...

Vaikka alla olevan tyyppisessä autossa ei ole rahtuakaan käytännön järkeä niin en malttanut olla ottamatta asiaa Blogisivulleni. Toisaalta ruoskin sen verran itseäni, onko tällaisesta asiasta mitään järkeä edes kirjoittaa...

Eipä ainakaan alla olevan kuvan perusteella täällä Perämeren pohjukassa, jää- ja lumipolanteisilla teillä talviaikaan ole juuri em. tyyppisellä autolla mahdollisuuksia liikkua.

Suora nettilainaus Kauppalehdestä hiukan tuunattuna:


Miljoona-autot myytiin ennakkoon loppuun

Miljoona-autot myytiin ennakkoon loppuun
Mielettömän kalliit superautot myytiin kättelyssä loppuun, vaikka ne esitellään vasta maaliskuussa.
Legendaarisella Lamborghinilla on todella fanaattisia ja ökyrikkaita faneja. Mitä muuta voi sanoa, jos he ostavat yli 2,2 miljoonaa euroa maksavan sporttimerkin erikoismalliston loppuun autoa näkemättä.

Kyseessä on italialainen Lamborghini Centenario LP770-4, jota valmistetaan vain 40 kappaletta merkin perustajan Ferrucci Lamborghinin syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi. Erikoismalli esitellään ensimmäisen kerran Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä maaliskuun alkupuolella.
Nelivetoinen Centenario on rakennettu Aventador-mallin pohjalle. Maltaita maksava peli on hirmu kulkemaan.
Auton 6,5 litran V12-moottori tuottaa 770 hevosvoimaa. Kiihtyvyys nollasta sataseen vilahtaa 2,7 sekunnissa. Huippunopeudeksi luvataan 350 kilometriä tunnissa.
Sarjasta puolet on coupéita, toinen puoli avomalleja.
Vuonna 2013 Lamborghini valmisti kolme Veneno-erikoismallia niinikään Aventadorin pohjalle. Genevessä esitellyt 3,3 miljoonaa euroa maksaneet sportit myytiin myös etukäteen loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti