sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ajantasaseurantani laajenee...

Minulta on silloin tällöin kysytty: "Miksi ihmeessä kirjoittelen niin paljon Blogisivulleni, miksi en juuri ollenkaan paikallisiin lehtiin?"  
Tosiaan – kirjoittelin takavuosina/vuosikymmeninä – aika paljon paikallisiin lehtiin ja ammattilehtiinkin. Kirjoittelen edelleen silloin tällöin myös paikallisiin lehtiin. Valitettavasti viime vuosina en ole saanut mielestäni hyviäkään tekstejä läheskään aina läpi. 

Siksi päätin aloittaa oman Blogisivun pitämisen 01.07.2014. Olen siinä aika aktiivinen. Sivullani on  3259 viestiä, joita on käyty 93305 kertaa katselemassa tähän päivään mennessä.

Kerron lyhyen kaavan mukaan minun eläkepäiväni aamuhetket: Herättyäni ja aamutoimet suoritettuani avaan tietokoneen. Käyn läpi pääasissa Yle Uutiset, Helsingin Sanomat ja Kauppalehden.
Myöhemmin päivällä kukatiesa Pohjolan Sanomat, Lounais-Lapin, Tekniikka&Talous-lehden, joskus Ilta-Sanomat ja Iltalehden.

Vaikka tuo Pohjolan Sanomat taas tällä hetkellä meillekin tulee aamulukemiseksi, niin ei sitä oikein tunnista ikävä kyllä entisekseen.

Uusina tulokkaina olen Kirjanmerkit-otsikon alle ottanut tänään sunnuntaina 06.11.2016 Suomenmaa-, Nykypäivä- ja Demokraatti-lehden. Kuntavaalien lähestyminen aktivoi minut edelliseen...

Em. lähteistä valitsen mielestäni mielenkiintoisia artikkeleita ja pistän höysteeksi omat kommenttini. Toki kirjoittelen myös paljon omia tuntojani joskus mitättömistäkin asioista.

Olen usein julkisestikin todennut, että en ole saanut talousalueemme ihmisiä aktiivisesti seuraamaan Blogisivuani.
Alla tämän hetken globaalitilanne, suurimmat seuraajat eli  kymmenen kärki:

Kohde            Sivun katselut

Suomi            38987
Yhdysvallat    20908
Ranska          14228
Saksa            3308
Venäjä           1918
Ukraina          1766
Portugali        1684
Kiina              1502
Puola             497
Irlanti             246

Toki tiedän, että maailmalla useat hakukoneet/palvelimet "haistelevat", mitä mediassa liikkuu ja mitä tekstejä blokkaajatkin kirjoittelevat.

Minäkin saisin katselijamäärät kymmen-, sata-, tuhat-, jne. - kertaisiksi jos käyttäisin räväkämpää tekstiä ja käyttäisin tiettyjä sanoja teksteissäni. 

Tämä on kuitenkin minun tapani pysyä maailmanmenossa ajan tasalla. Tavoitteeni on näin toimia niin kauan kuin ymmärrän, mitä olen tekemässä.

Usein olen pelkästään tiedonantaja/tiedonvälittäjä/välikäsi - pistän Blogisivulleni asiaa, jonka toivon muistakin kiinnostavan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti