sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Keväällä 2016 Kemin Tervahallilla...

Kaikkien Kemi-tapahtuma oli tänään sunnuntaina 20.03.2016 klo 10-14 Tervahallilla. 

Käväisin aamupäivällä paikan päällä - ihan mukava tapahtuma.

Paikalla oli kemiläisiä kuntapäättäjiä, poliitikkoja > ykköstykkejä. Luonnollisesti käydyissä keskustelussa tuli esiin lähestyvät kuntavaalit huhtikuussa 2017.
Totesimme yhdestä suusta, että aika kuluu pelottavan nopeasti ja em. vaalit ovat kohta ovella. Eri poliittiset ryhmittymät virittelevät ehdokasasetteluun liittyviä asiakokonaisuuksia eli potentiaalisia ehdokkaita aktiivisesti jo haetaan, kartoitetaan.

Varmaan mukana tällä hetkellä olevien ehdokashalukkuus käydään alustavasti läpi, mutta oletettavasti pääpaino kohdistetaan uusien, lähinnä nuorten ns. tulevaisuuden tähtien mukaan saamiseen ja aktivoimiseen.

Minultakin kysyttiin avoimesti, aionko lähteä ehdokkaaksi kuntavaaleihin huhtikuussa 2017.

Totesin, että ainakaan tällä hetkellä ei ole mitään syytä olla lähtemättä mukaan. Varsinkin kun viime vuosina olen seurannut ympärilläni olevaa maailmanmenoa aktiivisemmin kuin koskaan lähinnä Blogisivuni pitämisen muodossa...

Tästä tulikin puolivahingossa em. kysymyksen myötä mielenkiintoinen päivä. Tavallaan henkilökohtaisen kuntavaalikampanjan käynnistyminen, kun on vielä Kevätpäiväntasaus - ei paha... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti