torstai 16. tammikuuta 2020

Tekstinpätkä Keskustan jäsenkirjeestä 09.10.2019...

Tekstinpätkä Keskustan jäsenkirjeestä 09.10.2019:

Kuntavaalien osalta puoluejohto on asettanut tavoitteeksi, että Keskustalla on vuoden loppuun mennessä kasassa vähintään 2800 ehdokasta eli saman verran kuin meillä on nyt istuvia valtuutettuja. Tähän tavoitteeseen päästään helposti, kun kysytään istuvien valtuutettujen lisäksi viime kerralla ehdolla olleet ehdokkaiksi. Keskustalle on tärkeää saada aktiivinen liikkeellelähtö vaaleihin. Lähtemällä etunojassa ehdokashankintatyöhön tuo aktiivinen lähtö on mahdollista saavuttaa.
Keskusta on aina ollut paikallisesti vahva puolue. Tätä näkyvyyttä on kuitenkin tarpeen kohentaa. On tärkeää, että keskustalaisten kuntapäättäjien, paikallisten järjestöaktiivien ja maakunnallisten luottamushenkilöiden kirjoituksia paikallislehdissä ja sosiaalisessa mediassa olisi usein. Ihmiset arvostavat paikallista päätöksentekoa ja seuraavat sitä koskevaa uutisointia tarkasti. Mielikuva Keskustasta syntyy myös paikallisen politiikan kautta

Edellä oleva kävi mielessä luettuani tänään Facebook-foorumilta, miten aktiivisesti Keski-Suomessa on lähdetty liikkeelle.
Mikäli olen oikein ymmärtänyt Meri-Lapissa Peräpohjolan piirin alueella lähtö on ollut verkkaisempaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti