tiistai 1. lokakuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen pikapistäytyminen Karjalahdella Tervahallin kupeessa. 

Havaintojeni mukaan työssäkäyvien työhönmeno on aika vauhdikasta - nimenomaan autoilla. Syynä on ilmeisesti pääsääntöisesti se, että lähtö on jäänyt liian viime tippaan...

Kävin keskustassa sosiaalitoimistossa tarkastamassa sosiaali- ja terveyslautakunnan viimeisimmän kokouksen pöytäkirjan omalta osaltani. Totesin sihteerille, että vielä sitä paperiakin tarvitaan, sillä aineisto oli liitteineen lähes kahden senttimetrin paksuinen.

Samalla reissulla päätin käydä katsomassa Kalkkinokalla, miten rivitaloasunnon remontti on VARMAKOTI-remonttimiehen osalta edistynyt.
Kyllä - siistiä jälkeä - huomenna kuulemma tulee vielä putki- ja sähkömies paikalle. Kohde alkaa olla sitten valmis. Remonttimiehen seuraava kohde on omakotitalo Torniossa. 

Kotiin tultuani sovin vaimoni kanssa, että haemme veneemme Hahtisaaresta torstaina. Tuomme sen kotipihalle väliaikaisesti. 
Tyhjennämme ylimääräisistä tavaroista, jonka jälkeen vien sen trailerin päällä Prima Rautaan Karjalahdelle...


Jatkoa edelliseen:

Enpä malta olla kirjoittamatta, että pistin muutama minuutti sitten pitkän sähköpostiviestin Luoteis-Venäjälle Severomorskiin Kulttuuriyhteistyöprojekti 1994 - kuvataideystävilleni Anatoly Sergienkolle ja Ivan Voronille pitkästä aikaa. Käänsin viestin Google-kääntäjällä. Kun asian tietää, teksti tuntui aika ymmärrettävältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti