maanantai 22. huhtikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Päätimme eilen lähteä käymään Peurasaaren hautausmaalla, mutta se jäi silleen, koska alkoi tihuuttamaan vettä.

Tänään perinteisten aamutoimien jälkeen lähdimme tekemään seuraavan autoajelun: Syväkankaan kioski - Jätin muutaman Veikkauksen pelikupongin. Hotelli Toivola tuntui aika hiljaisen oloiselta. 
Karjalahden keräyspiste/Prisma - Tyhjensimme kontteihin ison kassillisen muovitavaraa ja ämpärillisen lasitavaraa. Hyvä, että näitä kierrätyspisteitä on, mutta tällä kerralla koko alue oli poikkeuksellisen epäsiistissä kunnossa. 
Vaimoni käväisi ostoksilla Prismassa. Minäkin käväisin istuskelemassa käytäväpenkillä, oli erittäin vähän asiakkaita liikkeellä. 
Kemin keskusta/sisäsatama - Merenjäällä oli pilkkijöitä niin kuin aina näihin aikoihin. Peurasaaren hautausmaa - Hautausmaalla oli kourallinen ihmisiä meidän lisäksemme. 

Hiljaisuuden rikkoi pikkulintujen äänet siihen saakka, kunnes Mansikkanokan suunnassa pärähti käyntiin ilmatyynyalus. Yllättävän kovaääninen, varmaan asiakkaidenkin on pidettävä kuulosuojaimia. Tuntui tekevän useita pikkulenkkejä vai oliko testausajot menossa - mene jä tiedä.
Sytytimme useita kynttilöitä lähinnä lähiomaistemme mutta myös muutaman tutun haudoille. 
Vaimollani oli yksi ylimääräinen kynttilä. Hän kysyi:"Kenen haudalle haluaisit sen sytyttää?" Moniakin vaihtoehtoja kävi mielessä, mutta valitsimme 1980-luvun alussa kuolleen naapuripariskunnan. Mukava pariskunta, jonka olisi toivonut elävän kauemmin. Kuollessaan he tuntuivat meistä vanhuksilta, mutta he olivat loppujen lopuksi nykyikäämme verrattuna meitä nuorempia.
Kalkkinokka - Ajoimme Kalkkinokan rivitaloasunnon kautta ja tyhjensimme postilaatikon. Kyltti: Ei mainoksia -kiitos! näytti tehonneen. 
Haukkari - Kotiin tultuamme totesimme Tommin tulleen Harrikka-tuunaukseen. Minä "syöksyin" työasun päälle saatuani jään- ja lumenenhajotushommiin. 
Tontin kulmalla ollessani kuulin Harrikan käynnistyvän varastorakennuksen autotallissa - hyvä niin...

Eiköhän tässä tälle päivälle ole ihan nokko hommantynkää.

Illansuussa maltoin olla pois pihalta. Huomenna on sitten toinen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti