torstai 21. maaliskuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Rauhallinen eläkeläispäivä. Perinteisten aamutoimien jälkeen minulla ei ollut oikeastaan mitään tekemistä. No sen verran toki, että puistelin hangessa muutaman maton...

Ulos mentyäni käynnistin kuitenkin lumilingon ajatuksena avittaa hiukan Tommin ja Niilon peräkärryn kaivamista lumihangesta. Eipä siinä konevoimasta ollut apua. Pojat hoitavat homman käsipelillä.

Iltapäivällä sähköpostin välityksellä solmin Fortumin kanssa sähkösopimuksen kahdeksi vuodeksi.

Sain tutulta mieshenkilöltä puhelinsoiton. Sovimme, että hän vuokraa TORNIO GOLF OY:n B-2O0 osakkeen pelioikeuden  vuodelle 2019. Hän vuokrasi sen myös viime vuonna. 

Päivän hyvä työ on tehty. 

Se liittyy lähestyviin eduskuntavaaleihin. Kävimme liisteröimässä Lapin vaalipiirin Keskustan vaalijulisteet Kemin keskustassa Sauvosaarenkatu 11. Mukava talkootapahtuma, jossa kolmetoista levyä sai uudet pinnat molemmin puolin. Loppuvaiheessa paikan päällä oli viisi talkoomiestä. Enempi olisi jo ollut liikaa.

Olihan siinä muutama tuttu eduskuntavaaliehdokas. Kova vaalitaistelu on odotettavissa.

Todettiin taas kerran tiedottamisen ja tiedonkulun vaikeus. Tietoa paikasta ja ajasta oli saanut kaivamalla kaivaa esiin kaupungin organisaatiosta.

Niin - mainitsin edellä: Eipä siinä konevoimasta ollut apua. Pojat hoitavat homman käsipelillä.
Parivaljakko tuli paikalla. Puolitoista tuntia he ähelsivät, pääosin lapioilla mutta myös lumilingolla. Minäkin kävin loppuvaiheessa pihalla. Peräkärry lähti autonperässä Karihaaraan - hyvä niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti