lauantai 8. marraskuuta 2014

Hyvä! Paavo! Oikea ratkaisu!

Seurasin Paavo Väyrysen olemusta torstaina 06.11.2014 klo 19 -  Kemin taidemuseossa hänen esittäessa avaussanat taidenäyttelyn avajaisissa. Kyllä hänellä on sana hallussa, siltä osin asia ok. Kiinnitin kuitenkin huomiota hänen olemukseensa, taisinpa jollekin läsnäolleelle todetakin: "Ei se Paavokaan enää ihan poikanen ole... ."

Siksi luettuani Pohjolan Sanomista Paavon vetäytymisen Keskustan puoluevaltuuston johtoon, puheenjohtajaksi, tuli voimakas tunne, että nyt syntyi oikea, kertakaikkiaan oikea ratkaisu - hyvä näin...


Ote Väyrysen blogista:
"Ilmoittauduin ehdolle puoluevaltuuston johtoon voidakseni edesauttaa puolueen vaalimenestystä ensi kevään vaaleissa. Uskoin, että asiantuntemuksestani ja kokemuksestani olisi saattanut olla hyötyä sekä työvaliokunnan työssä että hallitusneuvotteluissa. Puheenjohtajana olisin ollut valmis tukemaan puolueen ja ehdokkaiden vaalityötä kaikissa vaalipiireissä.
Vastarinta valintaani kohtaan on ollut siinä määrin voimakasta, että katson viisaimmaksi vetäytyä ehdokkuudesta. Keskityn vaalityöhön omassa vaalipiirissäni ja tavoittelen ulkoministerin paikkaa seuraavassa hallituksessa. Haluan olla etulinjassa huolehtimassa siitä, että Suomi jatkaa ulko- ja turvallisuuspolitiikassaan Paasikiven linjalla."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti